Masterclass ‘Dag van een chirurg’

Wat een geweldige avond was het weer! Dr. Voskens en dr. Van der Schatte hebben ons een kijkje gegeven in het leven van een AIOS heelkunde en een anesthesioloog, aan de hand van een casus over een acute appendicitis. Ze hebben ons van alles verteld, van het uitvoeren van een laparoscopische appendectomie tot het intuberen van een patiĆ«nt met nekletsel tot verschillende taferelen en quotes op de OK (“Vuur, vuuuuur!”). Daarna zijn we gezamenlijk vertrokken naar het OK complex, waar we in groepjes mochten rondkijken in een volledig opgezette laparoscopie-OK, inclusief simulatiepatiĆ«nt. We hebben er nu al zin in om de rest van het jaar dieper in de chirurgie te gaan duiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *