Surgery of the Future Symposium

Op 20 mei vond een van VCMS grootste activiteiten van het jaar plaats, het symposium ‘Surgery of the Future’. Dit symposium was een daverend succes met een grote opkomst en veel enthousiaste aanwezigen!

De avond vond zijn start met 4 lezingen van vooraanstaande chirurgen die expert zijn in hun vooruitstrevende specialisme. Met dank aan dr. Mahtab, dr. Volovici, dr. Peeters en dr. Lagarde zijn de nieuwste innovaties besproken binnen de cardio-thoracale chirurgie, microchirurgie, intra-uteriene chirurgie en GE-chirurgie!

Na een pauze met lekkere burgers en drankjes vonden de workshops zijn start. Er was een enorme verscheidenheid aan workshops waar bijna elke workshop interactief en hands-on was! Darmnaden hechten, microchirurgisch hechten, laparoscopisch opereren, virtual reality anatomie, GE-operaties en gipsen workshops vielen erg in de smaak en waren erg aangrijpend. Wij willen daarom ook heel graag alle partners bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de workshops!

Al met al kijken we terug op een mooie avond met veel hoogtepunten. Wij hopen dat alle aanwezigen het naar hun zin hebben gehad en zien iedereen graag terug bij onze volgende activiteit of misschien als VCMS lid volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *