Masterclass + Workshop MKA chirurgie

Op 18 maart vond de gecombineerde masterclass en workshop plaats in samenwerking met de afdeling MKA–Chirurgie. Tijdens deze avond zijn verscheidene fascinerende gebieden van de MKA-chirurgie uitgelicht zoals de oncologie, implantologie en traumatologie.

De avond vond zijn start met een viertal lezingen van Prof. Dr. Wolvius, Dr. Mast en Dr. Tahmaseb. Vervolgens werd de avond vervolgd door 2 workshoprondes. Één daarvan omhelsde het zelf boren en zetten van implantaten (!). Onder leiding van de chirurgen en de medewerkers van Straumann heeft ieder lid een implantaat mogen zetten! Bij de andere workshop werden er in kleine groepjes traumacasus besproken onder leiding van Dr. Rozeboom waarbij zelf werd nagedacht over de toedracht en behandeling. Een erg mooi voorbeeld van het concept ‘turning the classroom’ waarbij leden zelf moesten nadenken!

In conclusie was het een zeer geslaagde avond waar we met veel voldoening en enthousiasme naar terugkijken. Wij zouden Prof. Dr. Wolvius, Dr. Mast, Dr. Rozeboom, Dr. Tahmaseb en de medewerkers van Straumann hartelijk willen bedanken voor hun bijdrage aan de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *