CO + OK etiquette

Op 14 januari 2019 is het VCMS jaar van start gegaan met een gecombineerde lezing en workshop! Onder leiding van onze lieftallige collega Amaran Suntharan, bestuurslid van VCMS Nederland en mevrouw van Meer, opleider van OK-assistenten in het Erasmus MC zijn alle do’s en don’t van de OK toegelicht. Vervolgens zijn we ook zelf aan de slag geweest met het steriel staan en zijn ook de nodige foto’s voor thuis gemaakt.

Met deze avond zijn onze leden volledig klaargestoomd om mee te lopen en kijken op de OK. Kortom: Zet ons maar op het OK-programma!

Wil je meer weten over VCMS en onze activiteiten? Kijk op onze facebook en website! Aanmeldingen voor VCMS starten elk jaar aan het begin van het collegejaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *