18 mei VCMS-reünistenactiviteit

 

Het is zo ver! Eindelijk is er een reünistenactiviteit waarbij je de mogelijkheid krijgt om oude bekenden te zien, nieuwe vrienden te maken en je VCMS-hart weer wat sneller te laten kloppen. Op 18 mei a.s. zal een wijnproeverij plaatsvinden bij Shiraz in Amsterdam. De wijnproeverij behoeft waarschijnlijk weinig uitleg, behalve dat er 5 verschillende wijnen zullen worden geproefd, vergezeld door hapjes en een uitgebreide uitleg.

Voor deze proeverij zal NLC – The Healthtech Venture Builder een kort praatje geven en vragen of er interesse is om met hen een brainstormsessie te doen op een later tijdstip. Zij waarderen de grote interesse, ondernemendheid en creativiteit die de (oud-)leden van de VCMS tonen en willen daar graag mee samenwerken.

Geef je nu op via de VCMS-ticketshop! Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken!


Aanvullende informatie
Aanvangstijd: 15:00 uur, met inloop vanaf 14:45 uur
Eindtijd: 17:30 uur, waarna eventueel nog kan worden aangesloten bij de VCMS-slotactiviteit
Kosten: 25 euro

Adresgegevens
Shiraz Jardin des Vins
Lijnbaansgracht 267-HS
1017 RL Amsterdam

NLC – The Healthtech Venture Builder is een bedrijf dat medische startups met potentie tot succes op de markt helpt te brengen. Vanuit wetenschappelijke onderzoek komt slechts een beperkt deel van nieuwe producten en diensten daadwerkelijk op de markt. NLC brengt de beste techniek, mensen en kapitaal samen om levensveranderende ondernemingen op te starten. Voor de wijnproeverij legt NLC ideeën voor nieuwe oplossingen en startups binnen de chirurgie aan jullie voor en zal het bedrijf samen met jullie brainstormen over wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van de geboden oplossingen kunnen zijn.