Informatie Bijeenkomst

VCMS Leiden zoekt nieuwe leden!Zit jij in het tweede of derde jaar van de studie Geneeskunde in Leiden én heb jij een buitengewone interesse in de chirurgie? Kom dan donderdag 13 september 18:00 naar collegezaal 3 in het LUMC voor onze informatieavond!

Tijdens deze avond zal duidelijk worden wat VCMS Leiden jou te bieden heeft en ook zal er ruimte zijn om vragen te stellen.

Om alvast een voorproefje te krijgen van de VCMS hebben wij orthopedisch chirurg Prof. Dr. Rob Nelissen, werkzaam in het LUMC, uitgenodigd om te vertellen over zijn vak! Het belooft een interessante lezing te worden.

Wil je je aanmelden voor VCMS Leiden? Vergeet dan niet je CV + motivatiebrief op te sturen naar leiden@vcms.nl voor zondag 16 september 23:59!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *