Open Masterclass ‘Het leven van een chirurg’

De eerste Open Masterclass 'Het leven van een chirurg' met gastspreker Dr. Van der Vorst was een groot succes!

Na een korte introductie van het nieuwe bestuur zijn we van start gegaan met een serie vragen over de chirurgie. Vragen zoals 'Waarom zouden jullie chirurg willen worden?' en 'Welke vooroordelen kennen jullie over de chirurgie/chirurgen?' kwamen onder andere aanbod. Op een interactieve wijze hebben we de antwoorden op deze vragen en vooroordelen besproken met Dr. van der Vorst, en het was erg interessant om zijn kijk hierop aan te horen!

Vervolgens heeft Dr. Van der Vorst ons meegenomen door vijf dagen uit zijn reguliere werkweek, zijn eigen carrière loopbaan, de opleidingsweg naar chirurg, en de do's & don't's in de chirurgie. Al met al heeft hij een uitgebreid en realistisch beeld kunnen schetsen van het leven als chirurg. Het was onwijs interessant en erg goed ontvangen door de studenten!

Namens het bestuur willen wij Dr. Van der Vorst nogmaals bedanken voor zijn presentatie, en willen wij alle studenten bedanken die aanwezig waren!

Vergeet niet..! Solliciteren voor VCMS Leiden is mogelijk t/m 20 september. Schrijf je dus snel in via het sollicitatieformulier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *