Terugblik VCMS Leiden ’19-’20

Nu het einde van het academisch jaar in zicht is, kijken wij met veel plezier terug op het afgelopen VCMS-jaar. Bij de masterclasses kwamen operaties aan bod die varieerden van de frequent uitgevoerde appendectomie tot de electieve coronaire bypassoperatie. Tijdens de workshops leerden de leden basisvaardigheden zoals knopen en hechten, maar ook hoe een knieprothese te plaatsen en hoe te handelen bij de hemodynamisch instabiele patiƫnt. Ten slotte organiseerden wij netwerkactiviteiten waarbij chirurgische kennis en vaardigheden op een leuke manier gecombineerd werden met vooral veel gezelligheid!

Volgend jaar zullen er wederom interessante en bijzondere activiteiten op het programma staan. Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan voor lidmaatschap bij de VCMS Leiden!

Solliciteren is mogelijk vanaf a.s. maandag 15 juni, zet deze datum dus in je agenda! Je kunt je dan inschrijven via het kopje 'Sollicitatieformulier' op onze website.

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *